GELAATSVERZORGING & MAKE-UP

NIEUW: BB-GLOW

BB-GLOW €120

BB·GLOW is een verjongende gezichtsbehandeling die een direct verhelderend en porseleinen effect heeft op de huid dankzij de krachtige, 100% veilige en natuurlijke ingrediënten die in de huid gesluisd worden.

Deze behandeling bedekt en verbergt vlekken en oneffenheden niet, maar vervaagt en verwijdert ze geleidelijk. Verheldert vlekken en oneffenheden vanaf de eerste sessie, vermindert rimpels, behandelt verwijde poriën, verwijdert roodheid, zorgt voor helderheid en hydratatie ter verbetering van een doffe, vermoeide en uitgedroogde huid. Het is geen semi-permanent make-up of een flashbehandeling die maar voor één moment gebruikt wordt.

Meer effect na 3-4 behandelingen.

Langdurige resultaten.


ENVIRON IONZYME DF GELAATSVERZORGING

 

Environ Discovery €75

Eerste gelaatsbehandeling met complete en grondige huidanalyse, persoonlijk advies en opstellen van een behandelingsplan. Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!

 

Environ Intensive €110

Bij deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling wordt elke gelaatszone en huidconditie met de unieke Ionzyme® DF probe intensief behandeld. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken. Voor wie alleen het beste wil!

 

Environ Intensive (zonder veldiontoforese) €95

 

Environ Focus €90

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat. De alliantie voor een stralende huid.

 

Environ Essential €85

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitamines heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Voor wie de essentie zoekt!

 

Environ Skinrenewel €100

Deze intense gelaatsbehandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en door zon beschadigde huid. De combinatie van peeling en vitamines vernieuwt en verfrist de huid. De ware oppepper voor uw huid!

 

Environ Skinrenewel (zonder veldinotoforese vitaminen) €90

Environ Intensive Collagen Boost €120

Environ Focus Collagen Boost €100

 

Environ Lunch Time :

Een korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem, op een specifieke huidzone zoals bijvoorbeeld de rimpeltjes rond de ogen of de lippencontour, fronslijnen op het voorhoofd of de verslapping van de hals. Een kuur voor wie heel snel een zichtbaar resultaat verwacht.

Maximum resultaat, in minimum tijd!

 

Gladde oogcontouren 30 min €45

Fronslijnen 30 min 45

Gladde lipcontour 20 min €40

Strakke kaakcontour  €45

Strakke hals €45

Pigmentvlekken 30min €45

Onderhuidse ontsteking 20min €40

Volledig gelaat €55

ENVIRON MANUELE VITAMINE- EN PEELINGBEHANDEING

 

Environ Sensitive €75

Environ Deep Cleansing €75

Environ Vital €75

Extra: Rollen met Cosmetic Roll-CIT €0.75/ minuut

Environ Cool Peel €80

 

ALLE BEHANDELINGEN BEVATTEN EEN GELAATSMASSAGE EN HANDMASSAGE TIJDENS HET MASKER (behalve Environ Lunchtime)


MAKE-UP

Make-up Jane iredale  (dag/avond) €35/40

Bruidsmake-up (proefmake-up + dag van de trouw) €60

Make-up les 60' €35