GELAATSVERZORGING & MAKE-UP

AQUA DERMA BEHANDELINGEN

 

Aqua derma BRONZE: € 65

Dubbele reiniging, peeling, Aqua derma, afsluiten met minerale make-up Jane Iredeale.

 

Aqua derma SILVER: € 85

Dubbele reiniging, peeling, Aqua derma, masker, afsluiten met make-up van Jane Iredale.

 

Aqua derma GOLD: € 125

Dubbele reiniging, peeling, aqua derma, masker met veldionisatie met vitaminen aangepast aan de huidconditie, massage van gelaat en schouders.

 


BB-GLOW

 

BB-GLOW-behandeling: € 120

BB·GLOW is een verjongende gezichtsbehandeling die een direct verhelderend en porseleinen effect heeft op de huid dankzij de krachtige, 100% veilige en natuurlijke ingrediënten die in de huid gesluisd worden.

Deze behandeling bedekt en verbergt vlekken en oneffenheden niet, maar vervaagt en verwijdert ze geleidelijk. Verheldert vlekken en oneffenheden vanaf de eerste sessie, vermindert rimpels, behandelt verwijde poriën, verwijdert roodheid, zorgt voor helderheid en hydratatie ter verbetering van een doffe, vermoeide en uitgedroogde huid. Het is geen semi-permanent make-up of een flashbehandeling die maar voor één moment gebruikt wordt.

Meer effect na 3-4 behandelingen.
Langdurige resultaten.


ENVIRON ESSENTIAL GELAATSBEHANDELINGEN

 

Environ Discovery: € 80

Eerste gelaatsbehandeling met complete en grondige huidanalyse, persoonlijk advies en opstellen van een behandelingsplan. Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!

 

Environ Essential Moisture boost 90': € 117

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is een ster-ingrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde stralende huid.

 

Environ Essential Comfort calm 90': € 117

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

 

Environ Essential Radiance reveal 90': € 117

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

 

Environ Essential Youth reset 90': € 125

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling. Bij deze behandeling wordt heel het gelaat behandeld.

 

Environ essential Radiance reveal 60': € 88

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

 

Environ Essential Youth reset 60': € 95

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling. Bij deze behandeling worden 2 zones behandeld.


ENVIRON COOL PEEL BEHANDELINGEN

 

Blemish Control COOL PEEL 60': € 88

Deze krachtige Cool peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

 

Blemish Control COOL PEEL 90': € 115

Deze krachtige Cool peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

 

Bright Recovery COOL PEEL 60' (zonder DF): € 75

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een on-egale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

 

Deep cleaning COOL PEEL 60': € 88

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

 

Environ COOL PEEL TCA GEVORDERD: € 85.50

Peeling behandeling voor de gevorderde Environ fan. Hier ligt de focus op het behandelen van de verouderde huid. 5-staps reiniging met massages, peeling en masker met ionzyme DF machine.

 

Environ Youth renew COOL PEEL TCA: € 100

Deze intense gelaatsbehandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en door zon beschadigde huid. De combinatie van peeling en vitamines vernieuwd en verfrist de huid. De ware oppepper voor u!

 

Moisture boost COOL PEEL 60': € 88

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

 

Vibrant-C MIRCO PEEL: € 75

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde, vale, ruwe en rijpere huid.

 

Environ Youth renew COOL PEEL LACM 60': € 88

Deze cool peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een on-egale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.


ENVIRON ELECTRO-SONIC FOCUS-ON GELAATSBEHANDELINGEN

 

FOCUS ON ACNE: € 55

 

FOCUS-ON EVEN TONE: € 45

De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

 

FOCUS-ON EYE: € 50

Combineert onze krachtige peptidecomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

 

FOCUS-ON FROWN: € 50

Een unieke peptidemix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

 

FOCUS-ON ROSACEA: € 45

 

FOCUS-ON TEXTURE: € 45

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.


MAKE-UP

 

Bruids make-up: € 150

Deze prijs omvat een proefsessie en de make-up op de trouwdag zelf.

 

Make-up Jane Iredale (dag/avond): € 35

Onze nieuwsbrief is geknipt voor jou!

Schrijf je snel in.

 • Terug
 • Veltem-Beisem
 • + locaties
 • 't Nonneke 3
 • 3020 Veltem-Beisem
 • Maandag8:30-15:30
 • Dinsdag8:00-18.00
 • Woensdag8:00-11.30
 • Donderdag8:00-20.00
 • Vrijdag8:00-20.00
 • Zaterdag8:00-16.00
 • ZondagGesloten